Открийте ни във Facebook

 

Открийте ни
във Facebook

Разгледайте нашата галерия.

Галерия

Адрес:
София 1138
Горубляне
ул. Самоковско Шосе 75


Телефон:
02/ 973 61 44

 

e-mail: hrsvetigeorgi@gmail.com

Вести
08-11-2013г.
Събор на свети архистратиг Михаил и другите небесни безплътни сили Архистртизи на небесните войнства, молим Ви винаги ние, недостойните, с вашите молитви да ни оградите под крилата на Вашата невеществена слава, съхраняващи нас прикланящите се и прилежно викащи: избавете ни от беди като чиноначалници на горните сили.

Още >

06-11-2013г.
Блаженнопочиналия МАКСИМ Патриарх  Български “Тъй да светне пред човеците светлината ви, та да видят добрите ви дела и да прославят Небесния ваш Отец” (Мат. 5:16). “Скъпа е в очите на Господа смъртта на Неговите светии” (Пс. 115:6). “... праведните ще блеснат като слънце в царството на Отца си”

Още >

02-11-2013г.
Защото Ти си възкресението, животът и покоят на починалите Твои раби, Христе Боже наш, и затова на Тебе отдаваме слава с безначалния Твой Отец и пресвятия, благ и животворящ Твой Дух, сега и всякога и във вечни векове. Амин. Той не е Бог на мъртви, а на живи, защото у Него всички са живи" (Лук. 20:38).

Още >

26-10-2013г.
Свети великомъченик Димитър Солунски Чудотворец Със струите на твоята кръв, Димитрие, Бог ти дава сила непобедима, обагри Църквата и запази невредим твоя град, защото на него си утвърждение. Кондак, глас 3

Още >

21-10-2013г.
Древния град Йерусалим С благословението на Негово Светейшество Българския патриарх Неофит и с желанието на група поклонници и с Божията благодатна помощ група християни се организираха и с молитвеното застъпничество на Божията Майка се отправиха на поклоническо пътуване до..

Още >

Начало  |  История  |  Вести  |  Галерия  |  Въпроси и Отговори  |  Контакти  |  Богослужения

© 2010 Храм “Свети Великомъченик Георги Победоносец”