Открийте ни във Facebook

 

Открийте ни
във Facebook

Разгледайте нашата галерия.

Галерия

Адрес:
София 1138
Горубляне
ул. Самоковско Шосе 75


Телефон:
02/ 973 61 44

 

e-mail: hrsvetigeorgi@gmail.com

Вести
17-12-2013г.
Помощно училище-интернат Н.Й.Вапцаров село Стоб, община Кочериново В навечерието на Светлия празник Рождество Христово по решение на храмовото духовенство и църковното настоятелство при храм " Св. вмчк. Георги Победоносец" кв. Горубляне, гр. София реши да организира благотворителна акция за събиране на хранителни.....

Още >

06-12-2013г.
Стенопис на свети Николай в двора на Горублянския храм Правило на вярата и образец на кротост, учител на въздържанието те показа на Твоето стадо Този, Който е истината на нещата, поради това със смирението придоби величие, а с нищетата богатство, отче свещеноначалниче Николае, / из тропара на светеца/

Още >

21-11-2013г.
Въвеждана на Пресвета Богородица в храма Пречистият храм на спасителя, многоценният чертог и Дева, свещеното съкровище на славата Божия, днес се въвежда в дома Господен, съпровождана от благодатта на Божествения Дух; нея възпяват ангели Божии: тази е небесното селение.

Още >

16-11-2013г.
Блаженнопочиналия НАТАНАИЛ Митрополит Неврокопски С дълбока скръб Канцеларията на Св. Синод известява, че днес – 16 ноември 2013 г., около 10,00 ч., на 61-вия си рожден ден, след тежко и продължително боледуване се е преставил в Господа Негово Високопреосвещенство Неврокопският митрополит Натанаил.

Още >

14-11-2013г.
Коледни Заговезни Днес са Коледните Заговезни - последният ден, в който може да се яде месо преди 40-дневния Рождественски пост (коледни пости). Преди Коледа вярващите християни постят, за да се подготвят да посрещнат материализираното Божие слово - сина Иисус Христос.

Още >

Начало  |  История  |  Вести  |  Галерия  |  Въпроси и Отговори  |  Контакти  |  Богослужения

© 2010 Храм “Свети Великомъченик Георги Победоносец”