Открийте ни във Facebook

 

Открийте ни
във Facebook

Разгледайте нашата галерия.

Галерия

Адрес:
София 1138
Горубляне
ул. Самоковско Шосе 75


Телефон:
02/ 973 61 44

 

e-mail: hrsvetigeorgi@gmail.com

Вести
13-04-2014г.
Вход Господен в Йерусалим- Цвеница Съпогребали се с Тебе в кръщението, Христе Боже наш, сподобихме се чрез Твоето възкресение с вечен живот и като пеем, викаме: Осанна във висините! Благословен е, Който иде в името Господне!

Още >

12-04-2014г.
Празничната икона на свети Лазар " Ето, светлозарното тържество идва по-напред, като ни показва образа на Христовото възкресение. Ето, светлозарният празник на Лазар възсия, очертавайки Христовите чудеса. Ето, възкресението на Лазар, станало на четвъртия ден след смъртта му, .."

Още >

31-03-2014г.
Новия Кръст, който ще краси купола на Горублянския храм Днес Горублянския храм придоби най-драгоценния си дар, а именно нов св. Кръст, който ще бъде монтиран на камбанарията на храма. По решение на храмовото духовество и църковното настоятелство от днес започнаха демонтажа на стария куполен кръст и старата ...

Още >

25-03-2014г.
Благовещение - ден на Благата вест 25 март Благовещение на пресвета Богородица и Приснодева Мария В днешния ден християните възпоменават радостното за всички събитие: Ангел Божий донесъл на Дева Мария вест за скорошното явяване на отдавна очаквания Спасител. Нека си припомним какво ....

Още >

23-03-2014г.
Кръста Господен Кръстът е хранител на целия свят, Кръстът е красота на Църквата, сила за царете, Кръстът е укрепление за вярващите, слава за ангелите и язва за демоните.

Още >

Начало  |  История  |  Вести  |  Галерия  |  Въпроси и Отговори  |  Контакти  |  Богослужения

© 2010 Храм “Свети Великомъченик Георги Победоносец”